Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και στέλνουν για... απέλαση τρία πρόσωπα

Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και στέλνουν για... απέλαση τρία πρόσωπα

Τρία πρόσωπα που εντοπίστηκε ότι παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, συνελήφθησαν την Πέμπτη, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, τα τρία πρόσωπα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης ανακοπής οχημάτων και ερευνών που διενεργήθηκαν σε όλη την επαρχία.

Όπως ανέφερε, στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου, όπως μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, της Τροχαίας Πάφου και επικεφαλής τμημάτων.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ τροχοδρομούνται οι διαδικασίες απέλασης τους, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE