ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράδοση μηχανημάτων στο Μακάριο Νοσοκομείο από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Παράδοση μηχανημάτων στο Μακάριο Νοσοκομείο από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, η παράδοση των Ιατρικών μηχανημάτων για τα παιδιά του Ογκολογικού του Μακάριου Νοσοκομείου.

Η αγορά πραγματοποιήθηκε από μέρος των εσόδων της εκδήλωσης αγάπης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ‘’Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας’’.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου μαζί με τους χορηγούς της εκδήλωσης χάρισαν μέρος των εσόδων για την αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων στο Παιδοογκολικό τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Παράλληλα, δωρίστηκαν σε 3 παιδάκια του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου, 3 φανέλες των Κυπριακών ομάδων Ανόρθωσης, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ που αγοράστηκαν από τον κ Πανίκκο Χατζηλιασή και άλλους 2 εθελοντές.

Μια τεράστια πράξη αγάπης που σπανίζει στις μέρες μας έριξε φως χαράς και ελπίδας στον κόσμο των παιδιών με καρκίνο στο Μακάριο Νοσοκομείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top