Παράδοση μηχανημάτων στο Μακάριο Νοσοκομείο από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Παράδοση μηχανημάτων στο Μακάριο Νοσοκομείο από το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, η παράδοση των Ιατρικών μηχανημάτων για τα παιδιά του Ογκολογικού του Μακάριου Νοσοκομείου.

Η αγορά πραγματοποιήθηκε από μέρος των εσόδων της εκδήλωσης αγάπης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ‘’Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας’’.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου μαζί με τους χορηγούς της εκδήλωσης χάρισαν μέρος των εσόδων για την αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων στο Παιδοογκολικό τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Παράλληλα, δωρίστηκαν σε 3 παιδάκια του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου, 3 φανέλες των Κυπριακών ομάδων Ανόρθωσης, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ που αγοράστηκαν από τον κ Πανίκκο Χατζηλιασή και άλλους 2 εθελοντές.

Μια τεράστια πράξη αγάπης που σπανίζει στις μέρες μας έριξε φως χαράς και ελπίδας στον κόσμο των παιδιών με καρκίνο στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.