Το Κυπριακό συζήτησαν Τσολάκ Νούλαντ και Έιντε

Το Κυπριακό  συζήτησαν Τσολάκ Νούλαντ και Έιντε

Το Κυπριακό συζήτησε η “υπουργός” εξωτερικών, Εμιέ Τσολάκ με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ και τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του οΗΕ, Εσπεν Μπαρθ Έιντε.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, η κ. Τσολάκ στην συνάντησή της με την κ. Νούλαντ ανέφερε ότι αυτή είναι η πιο εντατικοποιημένη διαδικασία συνομιλιών από την εποχή του σχεδίου Ανάν και συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία για το Κυπριακό και πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες για να καταλήξει αυτή η διαδικασία σε ένα θετικό αποτέλεσμα σύντομα συνεχίζονται.

Στην συνάντηση Τσολάκ – Έιντε, προστίθεται, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την “υπουργό” να δηλώνει πως η στήριξη του “υπουργείου” της στη διαδικασία θα συνεχιστεί και γνωρίζει τις ευθύνες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE