ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει αποκάλυψη νηπιαγωγού: Την απείλησαν με αποκοπή μισθού - Ποιος ο λόγος και τι λέει η Πρόεδρος του Συνδέσμου στο «Τ»

Σοκάρει αποκάλυψη νηπιαγωγού: Την απείλησαν με αποκοπή μισθού - Ποιος ο λόγος και τι λέει η Πρόεδρος του Συνδέσμου στο «Τ»

Το «μαχαίρι στο λαιμό» αποφάσισε να βάλει στους εργαζομένους του ιδιοκτήτης σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, ενημερώνοντας τους ότι αν δεν κατέλθουν στην απεργία της Τρίτης, θα τους αποκόψει την ημερήσια αμοιβή.

Σύμφωνα με ανάρτηση νηπιαγωγού σε γκρουπ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ισχυρίζεται ότι ο εργοδότης της, "απειλεί" ότι θα κόψει μέρος από τον μισθό της, αν δεν συμμετέχει στην απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου με οργανωτή τον Σύνδεσμο Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου.

Συγκεκριμένα η νηπιαγωγός αναφέρει ότι ο λόγος που δεν μπορεί να λάβει μέρος στην διαμαρτυρία είναι το γεγονός ότι έχει τρία παιδιά και ότι τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία θα είναι κλειστά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει βοήθεια για την στήριξη και φροντίδα τους.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου, Λαύρα Ηρακλέους, η οποία τόνισε ότι πιθανότητα «πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, όπου ο ιδιοκτήτης πήρε μόνος του πρωτοβουλία».

Ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχουμε πάρει τέτοια απόφαση. Εμείς έχουμε πει στις κοπέλες που εργοδοτούμε ότι τις θέλουμε δίπλα μας, όπως είπαμε και στους γονείς ότι τους θέλουμε δίπλα μας. Φυσικά αν μια κοπέλα δεν μπορεί να έρθει, δεν θα την αναγκάσουμε να έρθει».

Εν συνεχεία ανέφερε πως «αν κάποιος συνάδελφος σκέφτηκε για να αναγκάσει το προσωπικό του να λάβει μέρος, να τους πει οτι θα τους κόψει από το μισθό τους, το θεωρώ λίγο ακραίο».

Επιπρόσθετα, η κα Ηρακλέους αναφέρει ότι «εφόσον η νηπιαγωγός αυτή αναφέρει ότι έχει τρία παιδιά και δεν μπορεί να έρθει, θα πρέπει να το δούμε με ενσυναίσθηση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top