ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου στην Πάτρα με δύο νεκρά παλικάρια

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου στην Πάτρα με δύο νεκρά παλικάρια

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Πάτρα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρούς.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Αρέθας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου και ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος. Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο οδηγός του ΙΧ ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο οπτικό υλικό που δημοσιεύει το Ionian φαίνεται πως οι δύο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έχουν περάσει νόμιμα με πράσινο. Το αυτοκίνητο στο οποίο προσέκρουσαν με σφοδρότητα φαίνεται να έχει στρίψει – πιθανόν – έχοντας παραβιάσει τον φωτεινό σηματοδότη.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών

Σήμερα αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στους δύο αδικοχαμένους νεαρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24news, η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, ενώ η κηδεία του 21χρονου Γιώργου στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νέα παιδιά στην αχαϊκή πρωτεύουσα όταν το βράδυ της Πέμπτης η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Οι δύο νέοι, 20 και 21 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της οδού Αρέθα. Η μοιραία μηχανή με τους δύο νέους είχε κατεύθυνση από την εθνική οδό προς Πάτρα, όταν έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top