Στη Γενεύη ο ΥΠΕΞ για Σύνοδο Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Στη Γενεύη ο ΥΠΕΞ για Σύνοδο Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Κυριακή στη Γενεύη όπου τη Δευτέρα θα συμμετάσχει στη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου της 55ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο ΥΠΕΞ θα προσφωνήσει τη Συνάντηση το απόγευμα της ιδίας μέρας και θα έχει συναντήσεις με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Volker Tϋrk και με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi.

Ο κ. Κόμπος θα έχει επίσης διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του που θα συμμετάσχουν στη Συνάντηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE