Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπεξ» αναφέρει ότι ο κ. Ερτουγρούλογλου πρόσθεσε πως με την ευρεία χρήση της ψηφιοποιημένης τεχνολογίας, τον πολλαπλασιασμό των πηγών ειδήσεων και ως εκ τούτου της δημιουργίας εντυπώσεων και αντιλήψεων, η παραπληροφόρηση και η χειραγώγηση έχουν αυξηθεί και επέστησε την προσοχή στο ότι η ισραηλινή Κυβέρνηση χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο για να «κρύψει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Γάζα», όπως είπε.
Στο πλαίσιο της συνόδου, ο κ. Ερτουγρούλογλου συναντήθηκε επίσης με τον Φαχρετίν Αλτούν, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας και τον Sidi Mohamed Raliou, Υπουργό Επικοινωνιών, Ταχυδρομείων και Ψηφιακής Οικονομίας του Νίγηρα.
Σήμερα αναμένετο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να έχει κι άλλες «διμερείς επαφές» και να επιστρέψει στα κατεχόμενα αργότερα εντός της ημέρας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις