ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2024: Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου ανακοίνωσε ο Αβραάμ Χριστοφόρου

Εκλογές 2024: Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου ανακοίνωσε ο Αβραάμ Χριστοφόρου

Ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου, ο Αβραάμ Χριστοφόρου (Μίμης).

Σε γραπτή δήλωση του αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι,

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις με τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκαρίνου, αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Αντιδημάρχου Σκαρίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, με την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας αλλά και ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας, είχα μια ειλικρινή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους κατοίκους, αλλά κυρίως με τους νέους, οι οποίοι με παρότρυναν να διεκδικήσω την παρούσα θέση.

Με εφόδια τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις, την εμπειρία μου μέσα από την ενασχόληση μου στα κοινά αλλά και την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Δημοσιογράφος, εξαγγέλλω επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου, ώστε να αναλάβω τα ηνία του Δημοτικού Διαμερίσματος αλλά και να συνεργαστώ με σύμπνοια και κλίμα ενότητας με τον Δήμαρχο, τον/την Δημοτικό Σύμβουλο Σκαρίνου καθώς και το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πάνω Λευκάρων, Κόρνου, Κάτω Λευκάρων, Δελίκηπου, Βάβλας, Λάγειας και Σκαρίνου.

Στόχος και επιδίωξη μου, είναι να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος Δήμος, να υλοποιηθούν αναπτυξιακά έργα, να επιλυθούν προτίστως προβλήματα τα οποία θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες κατά την διάρκεια υλοποίησης της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το βάρος της οποίας θα επομιστεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και παράλληλα να εξευρεθούν λύσεις για χρόνια προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία θα επιδιώξω να διεξαχθεί χωρίς οποιεσδήποτε υπερβολές και εντάσεις, δεν θα ακούσετε λόγους που δεν πρέπει να ψηφίσετε την ανθυποψήφια μου, αλλά θ’ ακούσετε σίγουρα αρκετούς λόγους για να υποστηρίξετε τη δική μου υποψηφιότητα.

Απευθύνομαι σε όλες και σε όλους, για να φτιάξουμε μαζί μια καλύτερη Σκαρίνου, όπως, την οραματιστήκαμε και σας καλώ να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου.

Αβραάμ Χριστοφόρου

Ανεξάρτητος Υποψήφιος

Αντιδήμαρχος Σκαρίνου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top