Τζόκερ: Υπερτυχερός κέρδισε 6,5 εκατομμύρια ευρώ - Που παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: Υπερτυχερός κέρδισε 6,5 εκατομμύρια ευρώ - Που παίχτηκε το δελτίο

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο της πρώτης κατηγορίας στο Τζόκερ το οποίο μετά την κλήρωση της Κυριακής έκανε τον/την κάτοχό του πλουσιότερο κατά 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για να μαντέψει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς ο/η μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε συνολικά 111 στήλες αξίας 111 ευρώ.

Εκτός από το τυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία που κερδίζει το ποσό των €6.552.827,56 βρέθηκαν και τρία τυχερά δελτία στην 2η κατηγορία τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00.

Τα δελτία αυτά συμπληρώθηκαν σε Τρίκαλα, Ηλεία και Λήμνο.

ΠΗΓΗ: Flash.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE