Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Ανήλικο να οδηγεί παράνομα, τσάκωσαν οι Αρχές στην Πάφο, το βράδυ της Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Alpha Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος κρατούσε το τιμόνι χωρίς άδεια οδήγησης, αλλά και έναν 23χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ, μετά από έλεγχο. 

Επίσης, στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή τα ξημερώματα, προέκυψαν 34 καταγγελίες. Μεταξύ των οποίων οι 10 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, και άλλες 10 για υπερβολική ταχύτητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.