Viral βίντεο: Ψάρι «σκάει» στο πρόσωπο Νορβηγού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια live μετάδοσης

Viral βίντεο: Ψάρι «σκάει» στο πρόσωπο Νορβηγού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια live μετάδοσης

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει έναν Νορβηγό δημοσιογράφο να δέχεται χτύπημα από ψάρι ενώ κάνει ρεπορτάζ για την κακοκαιρία.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ο δημοσιογράφος μετέδιδε ρεπορτάζ για τον καιρό στο Κρίστιανσουντ με φόντο τη μανιασμένη θάλασσα, όταν ξαφνικά ένα ψάρι πετάγεται από το πουθενά και τον χτυπάει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σκοντάψει προς τα πίσω και να πέσει στα βράχια.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο, ο ρεπόρτερ τρομαγμένος βγάζει μία κραυγή, ενώ ένα τεράστιο κύμα παραλίγο να τον παρασύρει.

Ο εικονολήπτης, ο οποίος κατέγραψε τη viral στιγμή, μόλις αντιλήφθηκε ότι ο δημοσιογράφος είναι καλά, ξέσπασε σε γέλια, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα τέτοιο απρόσμενο γεγονός θα εκτυλισσόταν μπροστά του.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE