ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στον δρόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς. Οι εργασίες θα διεξάγονται για αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας, των λεωφόρων Αγίας Φυλάξεως, Σπύρου Κυπριανού, και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top