Κλείνει για 20 μέρες ο δρόμος ποταμού Λιοπετρίου - Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλείνει για 20 μέρες ο δρόμος ποταμού Λιοπετρίου - Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η εταιρεία LOIS Builders σε συντονισμό με τον Κοινοτάρχη Λιοπετρίου και τον Σύνδεσμό Επαγγελματιών Ψαράδων Λιοπετρίου στα πλαίσια ολοκλήρωσης των εργασιών της Φάσης Γ του δρόμου Ποταμού Λιοπετρίου (όπως παρουσιάζεται στο Σχέδιο 1 ποιο κάτω), ανακοινώνουν ότι ο δρόμος ποταμού Λιοπετρίου θα είναι κλειστός από την Τετάρτη 28/2 για 20 εργάσιμες ημέρες και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οχήματα και πεζούς.

Σχέδιο 1
Οδηγοί με κατεύθυνση προς τον Ποταμό Λιοπετρίου προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο 66 όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο σχεδιάγραμμα (Σχέδιο 2)



Σχέδιο 2
Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί επιβάλλεται να ακολουθούν.

«Απολογούμαστε για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούμε το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE