Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Νυκτερινές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, διεξάγονται αυτή την περίοδο και σε διάφορα άλλα σημεία, για την τοποθέτηση και αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών
στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου.
Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Άρχισαν στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.
Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.
Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




