Σεισμός «ταρακούνησε» την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, 18 Απριλίου 2026, στην Κύπρο, με επίκεντρο την επαρχία Πάφου, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, που κατάγονται ο πατέρας από τη Συρία και η μητέρα από τη Ρουμανία, πήραν το παιδί τους πριν μερικές μέρες στο Νοσοκομείο Πάφου με πρήξιμο στο ποδαράκι.
Εκεί οι γιατροί αφού εξέτασαν το κοριτσάκι αποφάνθηκαν πως είχε στραμπουλίξει το πόδι της και της τοποθέτησαν νάρθηκα. Αργότερα στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου μεταφέρθηκε το δίχρονο κοριτσάκι οι γιατροί όταν είδαν το πρήξιμο στο ποδαράκι της, αφαίρεσαν τον νάρθηκα και αφού την εξέτασαν διέγνωσαν πως δεν επρόκειτο για στραμπούληγμα, αλλά για δάγκωμα από τρωκτικό ή ερπετό.
Οι γονείς πήραν το παιδάκι και έφυγαν από το Νοσοκομείο και κατήγγειλαν την υπόθεση στο Υπουργείο Υγείας, το οποίο διέταξε αμέσως έρευνα για το συμβάν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




