Θρίλερ στην Αθήνα: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτηρίου που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό

Θρίλερ στην Αθήνα: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτηρίου που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως έχει εντοπιστεί η σορός ενός εμβρύου στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου στη Σόλωνος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το όσα ανέφερε ο άνδρας στο τηλέφωνο, υπάλληλος από το συνεργείο απόφραξης πήγε να καθαρίσει το αποχετευτικό σύστημα σε γραφείο του Ερυθρού Σταυρού στη Σόλωνος και είδε μέσω μικροκάμερας κάτι που προσομοιάζει με έμβρυο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος άργησε να αναφέρει το περιστατικό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν σχετική έρευνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν εάν σχετίζεται με περιστατικό σε μαιευτική κλινική η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE