ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία η εξέταση αιτημάτων των δικηγόρων Σαρίκα και Σιαηλή για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία η εξέταση αιτημάτων των δικηγόρων Σαρίκα και Σιαηλή για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Η υπόθεση ΣΑΠΑ, που ήταν ορισμένη για σήμερα προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματα των δικηγόρων Κρις Τριανταφυλλίδη και Δημήτρη Παυλίδη του Φ. Σαρίκα βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου, και του Κώστα Σιαηλή δικηγόρου του επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου Γιώργου Σιαηλή, αναμένεται να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο  δικηγόρος του βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα, Κρις Τριανταφυλλίδης είχε αναφέρει στο δικαστήριο στις 5 Ιουνίου  ότι θα υποβάλει αίτημα να μην περιληφθεί ο πελάτης του στο ίδιο κατηγορητήριο με τους υπόλοιπους, σημειώνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις με βάση το σχετικό άρθρο 40.

Το δικαστήριο όρισε την 18η Σεπτεμβρίου 2015  ως ημερομηνία κατά την οποία θα εξεταστεί το αίτημα αυτό.

Εξάλλου, και ο  δικηγόρος Κ. Σιαηλής του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Γιώργου Σιαηλή, έθεσε παρόμοιο θέμα  για να μην περιληφθεί ο πελάτης του στο ίδιο κατηγορητήριο, καθώς και ότι  στις λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου  δεν διευκρινιζόταν ο τόπος  στον οποίο διεπράχθησαν κάποια από τα αδικήματα της δωροδοκίας.

Στην τελευταία δικάσιμο ωστόσο η Κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπείται από το δικηγόρο της Δημοκρατίας Α’ Νίνο Κέκκο και το δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δήλωσαν ότι τα χρήματα δόθηκαν στον κ. Σιαηλή από εκπρόσωπο της ΕNVITEC, όπως κατηγορείται, στην Αθήνα.

O δικηγόρος  του Γ. Σιαηλή είχε αναφέρει επίσης  πως η πλευρά του πελάτη του δεν ήταν έτοιμη να απαντήσει στις κατηγορίες την 5η Ιουνίου και το δικαστήριο όρισε την 18η Σεπτεμβρίου 2015 ως ημερομηνία για να απαντήσει παραδοχή ή μη.

Ως εκ τούτου τα αιτήματα των δικηγόρων των Φ. Σαρίκα και Γ. Σιαηλή αναμένεται να εξεταστούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου σε άλλη ημερομηνία .

Οι Φ. Σαρίκας και Γ. Σιαηλής αναμένεται να κατηγορηθούν αφού πρώτα εξεταστούν οι προδικαστικές ενστάσεις που εγείρουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Φαίνεται να ήταν συνεργάτες οι 2 Ελληνοκύπριοι – Τραυματισμένος και οπλισμένος ο δράστης – «Χτενίζουν» την περιοχή για εντοπισμό του

Φόνος στην Ορμήδεια: Φαίνεται να ήταν συνεργάτες οι 2 Ελληνοκύπριοι – Τραυματισμένος και οπλισμένος ο δράστης – «Χτενίζουν» την περιοχή για εντοπισμό του

Γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τρίτης (25/06) σημειώθηκε το άγριο φονικό που διαπράχθηκε στην περιοχή της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top