LIKE ONLINE

Η μάχη των γιγάντων: Η στιγμή που άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα - Δείτε βίντεο

Η μάχη των γιγάντων: Η στιγμή που άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα - Δείτε βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή που ένα άλογο επιτίθεται σε έναν αλιγάτορα.


Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη αντιπαράθεσης μεταξύ των ειδών, ένα βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένα άλογο επιτέθηκε σε έναν αλιγάτορα στο Paynes Prairie, ένα κρατικό πάρκο κοντά στο Gainesville της Φλόριντα. Το απίστευτο περιστατικό που έλαβε μέρος το 2017 έχει επανέλθει σε διάφορα φόρουμ και έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου.

Τα πλάνα, που τραβήχτηκαν από μια παρευρισκόμενη, την Krystal M. Berry, δείχνουν αρχικά μια γαλήνια σκηνή, με το άλογο να βόσκει ειρηνικά δίπλα στο κοπάδι του.

 

Ξαφνικά, η ηρεμία καταρρέει καθώς το άλογο εντοπίζει έναν αλιγάτορα. Χωρίς δισταγμό, το άλογο επιτίθεται στο ερπετό, χρησιμοποιώντας τις μπροστινές οπλές του σε μια τολμηρή επίθεση. Επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη ευκινησία και δύναμη, το άλογο ορμά στον αλιγάτορα όχι μία, αλλά δύο φορές, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει την αντιληπτή απειλή.

Ωστόσο, ο αλιγάτορας, πιστός στη φύση του ως ανθεκτικός επιζών, δεν υποχωρεί χωρίς απάντηση. Σε έναν γρήγορο αμυντικό ελιγμό, ο αλιγάτορας φαίνεται να σπάει το πόδι του αλόγου, αναδεικνύοντας την ενστικτώδη μαχητικότητα που χαρακτηρίζει αυτά τα αρχαία ερπετά.

Η Berry, η οποία ήταν μάρτυρας και κατέγραψε αυτό το εξαιρετικό γεγονός, μοιράστηκε το βίντεο στο Facebook με μια λεζάντα που μεταφέρει την έκπληξή της και το παρατεταμένο σοκ: «Άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα στο Paynes Prairie. Ακόμα τρέμω». Η αντίδρασή της απηχεί το συναίσθημα πολλών που βλέπουν το υλικό, καθώς δεν είναι κάθε μέρα που γίνεται κανείς μάρτυρας μιας τόσο άμεσης αντιπαράθεσης.

Μετά την αψιμαχία, η Berry πήρε την πρωτοβουλία να ενημερωθεί για την ευημερία και των δύο εμπλεκόμενων ζώων. Σύμφωνα με την ίδια, οι υπάλληλοι του πάρκου πραγματοποίησαν ελέγχους και διαπίστωσαν ότι ούτε το άλογο ούτε ο αλιγάτορας τραυματίστηκαν από αυτή τη διαμάχη.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top