Στις φλόγες όχημα στον Στρόβολο - Σε κινητοποίηση οι Αρχές τα ξημερώματα

Στις φλόγες όχημα στον Στρόβολο - Σε κινητοποίηση οι Αρχές τα ξημερώματα

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε όχημα, στο οποίο ξέσπασε φωτιά μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, η πυρκαγιά ξέσπασε ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο παρά την οικία του ιδιοκτήτη του στον Στρόβολο ενώ για την κατάσβεση του επιχείρησαν μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετάβηκαν στον χώρο ενώ η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση για περαιτέρω εξετάσεις το πρωί από Αστυνομία και Πυροσβεστική, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς στο όχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE