ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός αρνείται τώρα πως αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός αρνείται τώρα πως αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του

Την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του φέρεται να αποκάλυψε κατά τη σύλληψή του ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης. Συγκεκριμένα ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Ορεινή Κορινθία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πατέρας του βρέφους είναι ο «πατήρ Κλεομένης» γνωστός για βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο. Μάλιστα, όπως είπε δεν ξέρει περισσότερα στοιχεία, καθώς η κόρη του είναι ενήλικη, δεν τον αφορά η προσωπική της ζωή και συνεπώς ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους της 22χρονης θυγατέρας του, την οποία στο πλαίσιο των κανόνων του κοινοβιακού βίου, συνηθίζει να αποκαλεί «αδερφή», όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα τέκνα του.

«Η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της γιατί δεν με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει», φέρεται να υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Ωστόσο ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου» είπε στο Mega και την εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαιοχριστιανού, το βρέφος της κόρης του δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο, ενώ έχει δοθεί εντολή για την λήψη DNA από τον 45χρονο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με το ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους. «Μπορεί κάποιος να μη δηλώνει τα παιδιά του στα δηματολόγια για λόγους εθνικής ασφάλειας», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του ο Παλαιοχριστιανός, στο δικαστήριο αναμένεται να δηλώσει την αθωότητα του, για το αδίκημα της απείθειας, ενώ θα επικαλεστεί το λευκό του ποινικό μητρώο. Την ίδια ώρα, το μυστήριο παραμένει με τη σύζυγό του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

Αρνείται τα πάντα ο «πατήρ Κλεομένης»

Από την άλλη, ο «πατήρ Κλεομένης», μιλώντας στο Live News, αρνείται κάθε σχέση και γνωριμία με την οικογένεια παλαιοχριστιανών.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Ποιος είναι ο «πατήρ Κλεομένης» που έγινε γνωστός επί εποχή κορωνοϊού

Ο ρασοφόρος «πατήρ Κλεομένης» έγινε γνωστός στο πανελλήνιο την εποχή του κορωνοϊού αναρτώντας στη σελίδα του στο Facebook βίντεο θρησκευτικού ακτιβισμού κάνοντας κηρύγματα κατά των εμβολίων ενώ είναι και μεγάλος αρνητής των νέων ταυτοτήτων.

Μέσα από το προσωπικό του κανάλι με τίτλο «Χάραγμα» στο YouTube ο παλαιοημερολογίτης ιερέας Κλεομένης Κεφάλας διακηρύσσει μια ακραία ερμηνεία για τον Χριστιανισμό, η οποία τον οδήγησε και στη φυλακή. Αφορμή για αυτό υπήρξε ο βανδαλισμός σε ένα μηχάνημα ΑΤΜ, τον οποίο και βιντεοσκόπησε.

Φορώντας το μαύρο ράσο και το σκουφάκι στο κεφάλι που είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media με περιπαικτικά σχόλια για τη δράση του έβγαζε «πύρινους λόγους» στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτές τις συγκεντρώσεις βρίσκονταν και η 22χρονη κόρη του Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο ο «γραφικός» αυτός μοναχός έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους της εκκλησίας και στους πιστούς με τις πράξεις του και κυρίως με αυτή στην οποία απεικονίζεται σε βίντεο να βανδαλίζει μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας. Τότε το βίντεο αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις από φορείς αλλά και από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος.

Σε ανακοίνωσή του χαρακτήριζε το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό», ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη. Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «ουδεμία σχέση» έχει με τον αποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top