LIKE ONLINE

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Χώρισαν και της ζήτησε πίσω το... νεφρό που της είχε δώσει

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Χώρισαν και της ζήτησε πίσω το... νεφρό που της είχε δώσει

Τα διαζύγια μπορούν να πάρουν άσχημες διαστάσεις και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό.

Συχνά οι χωρισμοί συνδέονται με διαφωνίες σχετικά με περιουσιακά στοιχεία, σπίτια, λεφτά και σε ορισμένες περιπτώσεις με την επιμέλεια των παιδιών. Έχετε όμως ακούσει, όμως, μια ολόκληρη διαδικασία διαζυγίου να περιστρέφεται γύρω από ένα νεφρό;

Λοιπόν, αυτό συνέβη όταν ο χωρισμός ενός άνδρα και μιας γυναίκας οδηγήθηκε στα δικαστήρια, με τον Δρ Richard Batista να λέει στην πρώην σύντροφό του, Dawnell, ότι πρέπει να επιστρέψει το νεφρό που της είχε χαρίσει όσο ήταν μαζί ή να του δώσει 1,2 εκατομμύρια λίρες.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1990 και απέκτησε τρία παιδιά. Ο Δρ Μπατίστα ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους είχε ήδη διαλυθεί λόγω των συνεχιζόμενων ιατρικών προβλημάτων της συζύγου του. Αφού η γυναίκα του έκανε δύο αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις νεφρού, ο Richard αποφάσισε να δωρίσει ένα από τα νεφρά του για να σώσει τόσο τη ζωή της όσο και το γάμο τους.

Φαίνεται όμως ότι, ενώ το δώρο του κατάφερε να σώσει τη ζωή της Dawnell, στη συνέχεια αυτή του η πράξη αποδείχθηκε «κατάρα» για τον γάμο τους αφού λίγα χρόνια αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο Δρ Μπατίστα κατηγόρησε την γυναίκα του ότι μόλις βγήκε από το νοσοκομείο, απέκτησε κι άλλη σχέση και τον απάτησε. Έτσι, αποφάσισε να πάει... τον γάμο τους στα δικαστήρια και να κάνει ένα έκτακτο αίτημα ως μέρος του διακανονισμού. Έτσι, ζήτησε το δωρηθέν νεφρό του ή αποζημίωση 1,2 εκατομμύρια λίρες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δρ Μπατίστα δεν κατάφερε να πάρει ούτε το νεφρό ούτε την αποζημίωση κατά τη διάρκεια της δίκης...

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top