ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο παρά το ΓΣΠ και την αερογέφυρα του κόμβου Καλαμών, στην είσοδο Λευκωσίας, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Οι εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας και του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας. Οι εργασίες θα διεξάγονται για αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας και του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας, των λεωφόρων Αγίου Αθανασίου και Σπύρου Κυπριανού (Κολωνακίου) και του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην είσοδο Λευκωσίας, άρχισαν τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου.

Διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, για συντήρηση του οδοστρώματος. Διεξάγονται συγκεκριμένα από τον κυκλικό κόμβο παρά το στάδιο ΓΣΠ, προς Λευκωσία, καθώς και στην αερογέφυρα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών, στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Ολονύκτιες οδικές εργασίες στον Στρόβολο διεξάγονται από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και στις λεωφόρους Αλεξανδρουπόλεως, Πύθωνος, Καντάρας, και στην οδό Προεδρικού Μεγάρου, από τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού Μεγάρου, μέχρι τη συμβολή με την οδό Αγίων Ομολογητών.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα τη Τρίτη, 23 Απριλίου, στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top