Ιδιωτικά νηπιαγωγεία: Με άσπρα μπαλόνια έξω από τη Βουλή οι διαμαρτυρόμενοι - Δείτε βίντεο

Ιδιωτικά νηπιαγωγεία: Με άσπρα μπαλόνια έξω από τη Βουλή οι διαμαρτυρόμενοι - Δείτε βίντεο

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (27/2) τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, αφού οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό πραγματοποιούν αυτή την στιγμή ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή.

Οι ιδιοκτήτες εκφράζουν έξω από την Βουλή την αντίθεσή τους, ως προς τον τρόπο τον οποίο επέλεξε το υπουργείο Παιδείας, για να εφαρμόσει την σταδιακή επέκταση της υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, από τα 4 έτη.
Όπως είχε ανακοινωθεί, το κυριότερο αίτημά των ιδιωτικών νηπιαγωγείων είναι η επιδότηση και των γονέων οι οποίοι θα επιλέξουν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία.

«Ζητούμε τα δικαιώματα όλων των παιδιών ,έχουν δικαιώματα και οι γονείς των ιδιωτικών νηπιαγωγείων. Θέλουμε να ξεκινήσει το σχέδιο επιδότησης από την επόμενη σχολική χρονιά όχι από το 2025-2026», ανέφερε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης, Λαύρα Ηρακλέους.

Σημειώνεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν άσπρα μπαλόνια τα οποία, σύμφωνα με την κα. Ηρακλέους, συμβολίζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαμαρτυρίας,

«Είναι ένα αγαπημένο το μπαλόνι σε όλα τα παιδιά. Αποφασίσαμε σαν νηπιαγωγοί να δώσουμε το δικό μας στίγμα», σημείωσε.

Δείτε βίντεο από την διαμαρτυρία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE