Παριστάνουν την Αστυνομία Κύπρου και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο

Παριστάνουν την Αστυνομία Κύπρου και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο

Η Αστυνομία ενημερώνει εκ νέου τους πολίτες, ότι συνεχίζεται η απάτη με ύποπτα παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αποστέλλονται μαζικά και παρουσιάζουν ψευδώς την Αστυνομία Κύπρου ως αποστολέα.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα αποστέλλονται από πλαστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις και περιλαμβάνουν επιστολές που φέρουν λογότυπα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και της Αστυνομίας Κύπρου.

Αυτουσία η επιστολή που αποστέλλεται σε πολίτης.

Συστήνεται όπως σε περίπτωση λήψης τέτοιων μηνυμάτων, οι πολίτες αποφεύγουν οποιαδήποτε επικοινωνία ή συναλλαγή μέσω των κακόβουλων αυτών μηνυμάτων και των ύποπτων διευθύνσεων που αναφέρονται σε αυτά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE