ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λυγίζει το τρισάγιο του Κυπριανού: Τραγούδησαν όλοι μαζί «Για που το έβαλες καρδιά μου» - Δείτε βίντεο

Λυγίζει το τρισάγιο του Κυπριανού: Τραγούδησαν όλοι μαζί «Για που το έβαλες καρδιά μου»  - Δείτε βίντεο

«Για που το έβαλες καρδιά μου» ... ακούστηκε από τα στόματα μαθητών Λυκείου στην μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου ο οποίος έχασε την ζωή του πριν ένα χρόνο στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου τελέστηκε τρισάγιο στο Λύκειο Κοκκινοχωρίων «Φώτη Πίττα». Ο Κυπριανός φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Κοκκινοχωρίων, ενώ σπούδαζε Νομική στην Ελλάδα.

Πέρα από τρισάγιο, ο Διευθυντής του σχολείου στην ομιλία του , χαρακτήρισε τον Κυπριανό ως ένα μαθητή ευγενικό που έσφυζε από χαρά ενώ διακρινόταν για το ήθος του και το ταλέντο του στη μουσική.

Με το τέλος του τρισαγίου, οι μαθητές του σχολείου ερμήνευσαν σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα το τραγούδι «Για που το έβαλες καρδιά μου».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top