ΔΙΕΘΝΗ

Σε νοσοκομείο για το ετήσιο check up ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν - Το 86% των Αμερικανών τον θεωρούν μεγάλο για δεύτερη θητεία

Σε νοσοκομείο για το ετήσιο check up ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν - Το 86% των Αμερικανών τον θεωρούν μεγάλο για δεύτερη θητεία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποβάλλεται σε ιατρικό τσεκ απ στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο «Walter Reed» στο Μέριλαντ, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα.

Προτού διαβεί το κατώφλι του νοσοκομείου, ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος ενημέρωσε δημοσιογράφο για τις προγραμματισμένες εξετάσεις, την ώρα που εντείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του καθώς πλησιάζουν οι εκλογές του Νοεμβρίου. Ο Μπάιντεν θα ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις σήμερα και εν συνεχεία θα εκδοθεί σχετικό ανακοινωθέν.

Όπως αναφέρουν το CNN και ο ιστότοπος «Hill», οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις του προέδρου Μπάιντεν διεξήχθησαν στις 16 Φεβρουαρίου του 2023, με τον θεράποντα γιατρό του να διαβεβαιώνει τους Αμερικανούς ότι ο Μπάιντεν είναι ένας «υγιής, σφριγηλός, 80χρονος άνδρας» που ήταν «κατάλληλος για να ασκήσει τα προεδρικά του καθήκοντα».

Οι δημοσκοπήσεις πάντως δείχνουν ότι πολλοί ψηφοφόροι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων Δημοκρατικών, πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στις αρχές του μήνα, δημοσκόπηση των ABC News/Ipsos κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 86% των Αμερικανών ψηφοφόρων θεωρεί ότι ο 81χρονος Δημοκρατικός δεν μπορεί να παραμείνει στον Λευκό Οίκο για μια ακόμη θητεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top