Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Ιωάννη Γεωργίου, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 21:30 χθες, σε υποστατικό στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔΕ Λεμεσού, στη σύσκεψη αξιολογούνται μαρτυρίες και τεκμήρια, ενώ δίνονται οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές στην ανακριτική ομάδα που συστάθηκε από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη στο υποστατικό, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα και απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα περίπου 30 θαμώνων, με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών να διεξάγει επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE