Κύπελλο Κύπρου: Οι 4 ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά

Κύπελλο Κύπρου: Οι 4 ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε σήμερα (29/02) η προημιτελική φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Στο στάδιο «Αλφαμέγα», ο Απόλλωνας πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1, ενώ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Άρης επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 1-3.

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά μαζί με τις δύο Λεμεσιανές ομάδες, βρίσκονται από χθες η κυπελλούχος Ομόνοια που κέρδισε την ΑΕΖ με 3-1, όπως και η Πάφος που συνέτριψε στο «Αμμόχωστος» τη Νέα Σαλαμίνα με 0-5.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE