Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Η σύσταση Υφυπουργείου Μετανάστευσης που ψηφίστηκε σήμερα από την Βουλή των Αντιπροσώπων σηματοδοτεί ένα εξαιρετικής σημασίας ορόσημο για την -ακόμη- αποτελεσματικότερη διαχείριση του Μεταναστευτικού στη χώρα μας, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα «Χ» λέει ακόμη ότι «τους τελευταίους 12 μήνες έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου με απτά αποτελέσματα, κατατάσσοντας την Κύπρο πρώτη ανάμεσα στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τον συσχετισμό αναχωρήσεων-αφίξεων».

Η περαιτέρω επιτάχυνση διαδικασιών που θα καταστεί εφικτή λόγω της λειτουργίας του Υφυπουργείου θα συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση της προόδου που έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο, συμπληρώνει ο κ. Λετυμπιώτης, αναφέροντας τέλος πως «ακόμα μια σημαντική πρόνοια του προγράμματος Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη υλοποιείται».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE