Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Η σύσταση Υφυπουργείου Μετανάστευσης που ψηφίστηκε σήμερα από την Βουλή των Αντιπροσώπων σηματοδοτεί ένα εξαιρετικής σημασίας ορόσημο για την -ακόμη- αποτελεσματικότερη διαχείριση του Μεταναστευτικού στη χώρα μας, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα «Χ» λέει ακόμη ότι «τους τελευταίους 12 μήνες έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου με απτά αποτελέσματα, κατατάσσοντας την Κύπρο πρώτη ανάμεσα στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τον συσχετισμό αναχωρήσεων-αφίξεων».

Η περαιτέρω επιτάχυνση διαδικασιών που θα καταστεί εφικτή λόγω της λειτουργίας του Υφυπουργείου θα συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση της προόδου που έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο, συμπληρώνει ο κ. Λετυμπιώτης, αναφέροντας τέλος πως «ακόμα μια σημαντική πρόνοια του προγράμματος Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη υλοποιείται».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE