Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Η σύσταση Υφυπουργείου Μετανάστευσης που ψηφίστηκε σήμερα από την Βουλή των Αντιπροσώπων σηματοδοτεί ένα εξαιρετικής σημασίας ορόσημο για την -ακόμη- αποτελεσματικότερη διαχείριση του Μεταναστευτικού στη χώρα μας, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα «Χ» λέει ακόμη ότι «τους τελευταίους 12 μήνες έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου με απτά αποτελέσματα, κατατάσσοντας την Κύπρο πρώτη ανάμεσα στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τον συσχετισμό αναχωρήσεων-αφίξεων».

Η περαιτέρω επιτάχυνση διαδικασιών που θα καταστεί εφικτή λόγω της λειτουργίας του Υφυπουργείου θα συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση της προόδου που έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο, συμπληρώνει ο κ. Λετυμπιώτης, αναφέροντας τέλος πως «ακόμα μια σημαντική πρόνοια του προγράμματος Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη υλοποιείται».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.