ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Λετυμπιώτης: «Αποτελεσματικότερη η διαχείριση μεταναστευτικού με το Υφυπουργείο»

Η σύσταση Υφυπουργείου Μετανάστευσης που ψηφίστηκε σήμερα από την Βουλή των Αντιπροσώπων σηματοδοτεί ένα εξαιρετικής σημασίας ορόσημο για την -ακόμη- αποτελεσματικότερη διαχείριση του Μεταναστευτικού στη χώρα μας, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα «Χ» λέει ακόμη ότι «τους τελευταίους 12 μήνες έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου με απτά αποτελέσματα, κατατάσσοντας την Κύπρο πρώτη ανάμεσα στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ ως προς τον συσχετισμό αναχωρήσεων-αφίξεων».

Η περαιτέρω επιτάχυνση διαδικασιών που θα καταστεί εφικτή λόγω της λειτουργίας του Υφυπουργείου θα συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση της προόδου που έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο, συμπληρώνει ο κ. Λετυμπιώτης, αναφέροντας τέλος πως «ακόμα μια σημαντική πρόνοια του προγράμματος Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη υλοποιείται».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top