Παραδέχθηκε οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Συνελήφθη 29χρονος

Παραδέχθηκε οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Συνελήφθη 29χρονος

Συνολικά οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών φέρεται να παραδέχτηκε 29χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 29χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που έγινε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εναντίον του για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μπλοκ επιταγών από υποστατικό στη Λάρνακα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στην κατοχή του υπόπτου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα ζεύγος γάντια και μία προσωπίδα.

Ανακρινόμενος ο 29χρονος, φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη ακόμη οκτώ υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών/κτηρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα μεταξύ των ημερομηνιών 01/01/2024-28/02/2024.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE