Δεν έχουν το θεό τους! Ήθελαν να ξηλώσουν ολόκληρο ΑΤΜ από υπεραγορά στη Λάρνακα

Δεν έχουν το θεό τους! Ήθελαν να ξηλώσουν ολόκληρο ΑΤΜ από υπεραγορά στη Λάρνακα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 6.30 σήμερα το πρωί από τον διευθυντή υπεραγοράς στη Λάρνακα ότι έγινε απόπειρα κλοπής του ΑΤΜ που βρίσκεται εντός της εν λόγω υπεραγοράς.

Οι δράστες φέρεται να έδεσαν με σχοινί την πόρτα της ΑΤΜ και την άλλη άκρη σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να την παραβιάσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα των προσπαθειών των δραστών ήταν η πρόκληση εκτεταμένων ζημιών τόσο εντός της υπεραγοράς όσο και στην ΑΤΜ. Ζημιές φαίνεται να υπάρχουν επίσης και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Την ίδια μέρα και γύρω στις 7.40 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ότι λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και κατά τις πρωινές ώρες, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του μάρκας HONDA, μαύρου χρώματος με αριθμούς εγγραφής ΕΜΗ676, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στην οδό Σταυροβουνίου στην περιοχή Δροσιάς.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φαίνεται το κλοπιμαίο αυτοκίνητο να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την απόπειρα διάρρηξης της εν λόγω υπεραγοράς.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο

LIVE: Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE