ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Άρχισαν οι καταθέσεις - «Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα… οι δράστες μιλούσαν ρωσικά»

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Άρχισαν οι καταθέσεις - «Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα… οι δράστες μιλούσαν ρωσικά»

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εξετάσεις των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με την κινηματογραφική ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο στη Λεμεσό.

Στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου και ανέφερε ότι «έχουν ληφθεί αρκετές καταθέσεις, ενώ δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες προς τους ανακριτές της ειδικής ομάδας που συστάθηκε»

«Έχουν γίνει εξετάσεις στη σκηνή από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, έχουν παραληθεί κάποια τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ευελπιστώντας ότι θα εντοπίσουμε οποιαδήποτε μαρτυρία που θα καταδεικνύει τους δράστες», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «φαίνεται ότι οι δράστες ήταν καλά μελετημένοι. Γνώριζαν για τη συγκεκριμένη ιδιωτική συνάντηση, κάτι που λαμβάνεται υπόψιν στη διερεύνηση της υπόθεσης»

«Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή, εφόσον δεν έχουμε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έχουμε στα χέρια μας ότι οι δράστες μιλούσαν ρωσικά. Υπάρχουν κάποια δεδομένα μπροστά μας», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά το λόγο για τον οποίον βρίσκονταν οι προσκεκλημένοι στο υποστατικό, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι «οι αρχικές πληροφορίες που είχαμε ήταν ότι επρόκειτο για πάρτι, υπάρχουν και οι αναφορές όμως ότι διεξαγόταν τζόγος, χωρίς αυτό να έχει διασταυρωθεί»

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτού του είδους εγκλήματος με αυτή τη βιαιότητα και τον τρόπο που έχει γίνει και μας ανησυχεί ιδιαίτερα», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η γκανγκστερική ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποστατικό που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, ζητώντας από τους τριάντα παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα.

Στη συνέχεια τους έδεσαν τα χέρια και τους λήστεψαν, αποσπώντας ακριβά προσωπικά αντικείμενα.

Οι τέσσερις τράπηκαν ακολούθως σε φυγή. 

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top