ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φ. Ρουσουνίδης στο Podcast του «Τ»: Η έλλειψη προσωπικού και η μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν οι ξενοδόχοι τη νέα σεζόν

Φ. Ρουσουνίδης στο Podcast του «Τ»: Η έλλειψη προσωπικού και η μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν οι ξενοδόχοι τη νέα σεζόν

Λίγο πιο... «φιλόκυπροι» και περήφανοι για τη χώρα μας και το τι έχει να προσφέρει,  μας καλεί να είμαστε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Στο podcast του ThemaOnline με θεματική την οικονομία, ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης μιλά ανοιχτά για όλα όσα αφορούν την κινητήριο δύναμη της κυπριακής οικονομίας, τον τουρισμό.

Σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο Αντώνη Αδάμου, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ απαντάει σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία όπως ο ανταγωνισμός από τα κατεχόμενα, η μείωση αεροπορικών θέσεων και η έλλειψη προσωπικού.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τι θα συμβούλευε τα δικά του παιδιά για τις σπουδές τους.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top