ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αννίτα Δημητρίου - Στέλλα Κυριακίδου: Συζήτησαν ζωτικά θέματα του τομέα υγείας

Αννίτα Δημητρίου - Στέλλα Κυριακίδου: Συζήτησαν ζωτικά θέματα του τομέα υγείας

Ζωτικά θέματα που άπτονται του νευραλγικού τομέα της υγείας και του χαρτοφυλακίου της τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν η Ευρωπαία Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρεται ότι καλωσορίζοντας την Ευρωπαία Επίτροπο, στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, η κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στο πολυσχιδές και σημαντικό έργο που επιτελεί, επισημαίνοντας παράλληλα τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει για τους πολίτες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κυριακίδου ενημέρωσε ενδελεχώς την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τη σημασία που αποδίδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, μέσα από την οποία εκπονούνται ολιστικές πολιτικές για τη συλλογική αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, την πρόσβαση σε ιατρικά εφόδια οικονομικά προσιτά και καινοτόμα, τη βελτίωση της πρόληψης και θεραπείας σοβαρών και χρόνιων ασθενειών όπως ο καρκίνος.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η μεταρρύθμιση της φαρμακευτικής στρατηγικής, η ψηφιοποίηση της Υγείας, καθώς και η πρώτη ολιστική προσέγγιση της ψυχικής υγείας στην Ευρώπη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top