ΥΠΕΞ: Eκφράζει συγκλονισμό για τραγικό θάνατο ανθρώπων στη Γάζα

ΥΠΕΞ: Eκφράζει συγκλονισμό για τραγικό θάνατο ανθρώπων στη Γάζα

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τον συγκλονισμό του για τον θάνατο κατοίκων της Γάζας που προσπαθούσαν να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια.

"Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια τόσων πολλών μεταξύ αμάχων της Γάζας που προσπαθούσαν να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια. Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων", ανέφερε την Παρασκευή το Υπουργείο σε ανάρτηση στην πλατφόρμα "Χ".

Το Υπουργείο Εξωτερικών πρόσθεσε ότι οι πολίτες πρέπει πάντα να προστατεύονται σύμφωνα με το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο.

«Η ασφαλής και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από επείγουσα», σημειώνει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE