Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Στη ΜΕΘ 38χρονος οδηγός του ΙΧ

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Στη ΜΕΘ 38χρονος οδηγός του ΙΧ

Σοβαρή οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα στην Πάφο.

Σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη χθες το απόγευμα στην επαρχία Πάφου, άντρας ηλικίας 38 ετών, τραυματίστηκε κρίσιμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα. Ο 38χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ο 38χρονος άντρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς-Αργάκας, κατευθυνόμενος προς Αργάκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με αρθρωτό φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 50 ετών, στην κατεύθυνση προς Πόλη Χρυσοχούς.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ο 38χρονος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Αυτός κρατείται για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείο Πάφου, σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.