Τα παρατά ο Καραβίδας;

Τα παρατά ο Καραβίδας;

Αρχές της περασμένης εβδομάδας, όταν η Δόξα έκανε το διπλό επί του Απόλλωνα, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Καραβίδα (ότι δεν πέφτει με τίποτε), αρκετοί προέβλεψαν ότι δεν πέφτει ούτε φέτος η ομάδα της Κατωκοπιάς.

Μόνο που η χθεσινή ήττα από την Καρμιώτισσα, όχι μόνο την βάζει στα σχοινιά, αλλά μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE