Τα παρατά ο Καραβίδας;

Τα παρατά ο Καραβίδας;

Αρχές της περασμένης εβδομάδας, όταν η Δόξα έκανε το διπλό επί του Απόλλωνα, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Καραβίδα (ότι δεν πέφτει με τίποτε), αρκετοί προέβλεψαν ότι δεν πέφτει ούτε φέτος η ομάδα της Κατωκοπιάς.

Μόνο που η χθεσινή ήττα από την Καρμιώτισσα, όχι μόνο την βάζει στα σχοινιά, αλλά μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE