LIKE ONLINE

Απίστευτο βίντεο: Μητέρα στις ΗΠΑ οδηγούσε με ανοιχτό πορτμπαγκάζ – Είχε βάλει μέσα τον γιο της - Της πέρασαν χειροπέδες

Απίστευτο βίντεο: Μητέρα στις ΗΠΑ οδηγούσε με ανοιχτό πορτμπαγκάζ – Είχε βάλει μέσα τον γιο της - Της πέρασαν χειροπέδες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία μητέρα, από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, να οδηγεί με ανοιχτό πορτμπαγκάζ, ενώ μέσα βρίσκεται ο 12χρονος γιος της. Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, η αστυνομία την εντόπισε και την συνέλαβε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Metro, η Diana Denise Shaffer, 36 ετών, ταυτοποιήθηκε ως η ιδιοκτήτρια του οχήματος που εμφανιζόταν στο βίντεο που έδειχνε ένα μεγάλο αντικείμενο στο πίσω μέρος μαζί με το παιδί.

Τι ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Το αντικείμενο στο πορτμπαγκάζ ήταν μια βρεφική κούνια που αγοράστηκε πρόσφατα μέσω διαδικτυακής αγγελίας στην αγορά και το παιδί (αγόρι, ηλικίας 12 ετών) καθόταν στο πορτμπαγκάζ για να βοηθήσει να κρατήσει το αντικείμενο στη θέση του», έγραψε το αστυνομικό τμήμα σε ανάρτηση στο Facebook την Τετάρτη.

Μια γυναίκα κατήγγειλε την Κυριακή το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους αστυνομικούς του δυτικού τμήματος της κομητείας της Τζόρτζια. Το αυτοκίνητο είχε πινακίδες κυκλοφορίας από άλλη πολιτεία. Η αστυνομία πρόσθεσε: «Το βίντεο αναφερόταν στην «κομητεία Gwinnett», αλλά δεν ήταν σαφές πού ακριβώς γυρίστηκε ή πότε συνέβη το περιστατικό».

Πώς η αστυνομία βρήκε το όχημα
Με τη βοήθεια ενός συστήματος καμερών που ονομάζεται Flock, η αστυνομία βρήκε το όχημα και πρόσθετες εικόνες που το έδειχναν να οδηγεί με το παιδί στο πορτμπαγκάζ. Χρησιμοποίησαν τα δεδομένα των πινακίδων κυκλοφορίας για να ταυτοποιήσουν την ιδιοκτήτρια και τη συνέλαβαν στις 27 Φεβρουαρίου.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το αντικείμενο στο πορτμπαγκάζ με το παιδί ήταν μια κούνια. Σύμφωνα με τις αναφορές, το 12χρονο παιδί βρισκόταν εκεί για να εξασφαλίσει ότι τα πράγματα από το πορτμπαγκάζ δεν θα πέσουν στον δρόμο.

Σημειώνεται ότι η επιμέλεια του αγοριού έχει ανατεθεί σε μέλος της οικογένειας της μητέρας. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη η ποινή είναι από 12 μήνες μέχρι και 20 χρόνια και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top