Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου χάρηκε που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου χάρηκε που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε σε δηλώσεις της, πως συζήτησε με τον γιο της, Μάξιμο, για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων.

Για τις αντιδράσεις που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζεται ο γιος της, η ηθοποιός απάντησε στο «Γεια σου» ότι: «Έχω συζητήσει με τον γιο μου, Μάξιμο. Τι πώς θα αντιδράσει; Τι είναι αυτά τα πράγματα για όνομα του Θεού. Ο Μάξιμος κι εγώ έχουμε φίλους που είναι δυο μπαμπάδες, όπως ο Μιχάλης ο Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, άνθρωποι που είναι δίπλα μας και έχουμε κάνει διακοπές μαζί. Ούτε γίνεται λόγος, ούτε συζήτηση, είναι δεδομένο για μας ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές, δεν το συζητάμε. Του είπα και για τον νόμο που ψηφίστηκε, τα πάντα και χάρηκε».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE