Αιματοκύλισμα στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Αιματοκύλισμα στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες σε περιστατικό που σημειώθηκε σε κατοικία στο Κινγκ Σίτι της Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν χθες οι αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής έπειτα από πάρτι σε ένα κτίριο κατοικιών όπου τρεις άνδρες βρέθηκαν νεκροί μέσα στον χώρο φέροντας τραύματα από σφαίρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Τρεις άλλοι άνδρες που έφεραν τραύματα από σφαίρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην πόλη Σαλίνας για ιατρική παρακολούθηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εστάλη με email από το αστυνομικό τμήμα του Κινγκ Σίτι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τρεις άνδρες βγήκαν από όχημα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ανθρώπων που βρίσκονταν στον κήπο της κατοικίας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE