ΠΑΡΑ-THEMA

Στο κενό η προσπάθεια αναβίωσης της «Αλληλεγγύης» - Ο ρόλος της Ελένης Θεοχάρους

Στο κενό η προσπάθεια  αναβίωσης της «Αλληλεγγύης» - Ο ρόλος της Ελένης Θεοχάρους

Μια προσπάθεια όπως μαθαίνουμε για ανασύσταση του κινήματος «Αλληλεγγύη» έπεσε στο κενό, εξαιτίας της Ελένης Θεοχάρους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «T» η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από τον περασμένο Ιανουάριο, όπου υπήρξαν σκέψεις για την αναβίωση του κόμματος, ενώ στη συνέχεια καθορίστηκε Ad Hoc επιτροπή για την πραγματοποίηση εκλογικού συνεδρίου στις 14 Ιανουαρίου.

Η όλη προσπάθεια σταμάτησε μετά από απαίτηση της Ελένης Θεοχάρους, προβάλλοντας όπως φαίνεται διάφορες δικαιολογίες. Το όνομα της κ. Θεοχάρους συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στις ευρωεκλογές του 2019, η Ελένη Θεοχάρους είχε κατέλθει και πάλι ως υποψήφια σε συνεργασία με το ΔΗΚΟ και απέτυχε να εκλεγεί.

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top