Απελπισμένη η μητέρα της πασίγνωστης τραγουδίστριας! Την εκλιπαρεί να κάνει αποτοξίνωση…

Απελπισμένη η μητέρα της πασίγνωστης τραγουδίστριας! Την εκλιπαρεί να κάνει αποτοξίνωση…

Φοβάται πολύ για τη ζωή του σπλάχνου της….

H μητέρα της Μάιλι Σάιρους δεν μπορεί να βλέπει άλλο την κόρη της να παίρνει τον κατήφορο και αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Η 23χρονη τραγουδίστρια έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα για τα καλά και μάλιστα, δεν ντρέπεται να το δείξει ειδικά μέσω.. Instagram,  για αυτό και η μητέρα της είναι έτοιμη να την στείλει σε κλινική αποτοξίνωσης!

Σύμφωνα με το «Life and Style», η Τις Σάιρους μάλιστα ζήτησε και τη βοήθεια των πρώην της Μάιλι τους οποίους φαίνεται ότι συμπαθεί ιδιαιτέρως!

Λίαμ Χέμσγουορθ και Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ  κάνουν ό, τι μπορούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προκειμένου να την πείσουν να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης 30 ημερών.

Πηγή μάλιστα ανέφερε στο περιοδικό πως «η Τις πιστεύει πως η περίεργη συμπεριφορά της Μάιλι, η κατάθλιψη, τα νεύρα και όλα αυτά προέρχονται από την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Φοβάται πολύ για την ζωή της πια…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: Συναντήθηκε με Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ - Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και Κυπριακό

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: Συναντήθηκε με Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ - Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ Sheikh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah.

BEST OF TOTHEMAONLINE