LIFESTYLE

Απελπισμένη η μητέρα της πασίγνωστης τραγουδίστριας! Την εκλιπαρεί να κάνει αποτοξίνωση…

Απελπισμένη η μητέρα της πασίγνωστης τραγουδίστριας! Την εκλιπαρεί να κάνει αποτοξίνωση…

Φοβάται πολύ για τη ζωή του σπλάχνου της….

H μητέρα της Μάιλι Σάιρους δεν μπορεί να βλέπει άλλο την κόρη της να παίρνει τον κατήφορο και αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Η 23χρονη τραγουδίστρια έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα για τα καλά και μάλιστα, δεν ντρέπεται να το δείξει ειδικά μέσω.. Instagram,  για αυτό και η μητέρα της είναι έτοιμη να την στείλει σε κλινική αποτοξίνωσης!

Σύμφωνα με το «Life and Style», η Τις Σάιρους μάλιστα ζήτησε και τη βοήθεια των πρώην της Μάιλι τους οποίους φαίνεται ότι συμπαθεί ιδιαιτέρως!

Λίαμ Χέμσγουορθ και Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ  κάνουν ό, τι μπορούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προκειμένου να την πείσουν να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης 30 ημερών.

Πηγή μάλιστα ανέφερε στο περιοδικό πως «η Τις πιστεύει πως η περίεργη συμπεριφορά της Μάιλι, η κατάθλιψη, τα νεύρα και όλα αυτά προέρχονται από την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Φοβάται πολύ για την ζωή της πια…»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top