Έτσι θα διεξάγεται η κυκλοφορία τις ημέρες του Καρναβαλιού στην Πάφο – Δείτε αναλυτικά

Έτσι θα διεξάγεται η κυκλοφορία τις ημέρες του Καρναβαλιού στην Πάφο – Δείτε αναλυτικά

Ο Δήμος Πάφου, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων του Παφίτικου Καρναβαλιού στις 7 και στις 16 Μαρτίου 2024, θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Λόγω της Πομπής, που θα ξεκινήσει από το Μνημείο Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, από τις 4.00μ.μ. μέχρι και τις 6.00 μ.μ., ( 1.30 – 6.00μ.μ., στις 16 Μαρτίου ), η κυκλοφοριακή κί-νηση στη Λ. Γ. Διγενή, Γ. Αυξεντίου και στις παρακείμενες οδούς, θα επιτρέπεται τμηματικά. Η τροχαία κίνηση στη Λ. Γ. Διγενή θα είναι δυνατή πριν το ύψος της οδού Ο. Ανδρούτσου (παρά το Μνημείο Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ), κλειστή θα είναι και η Γρηγόρη Αυξεντίου (ύψος της εισόδου της πρώην Αστυ-νομικής Διεύθυνσης).

Οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πιο κάτω Χώρους Στάθμευσης:

- Πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης

- Γήπεδο 7ου Δημοτικού Σχολείου

- Γήπεδο Λυκείου Α΄ ( « Γ. Σ. Κόροιβος » )

- Χώρος Στάθμευσης « Καραβέλλα »

- Χώρος Στάθμευσης παρά το Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις, για τον προορισμό τους.

Ο Δήμος Πάφου, απολογείται για την όποια ταλαιπωρία του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE