ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Ευσταθίου στο ΤhemaOnline: «Η κυβέρνηση θέλει δημοψήφισμα κρατώντας μας στο σκοτάδι»

Κ. Ευσταθίου στο ΤhemaOnline: «Η κυβέρνηση θέλει δημοψήφισμα κρατώντας μας στο σκοτάδι»

Την αντίδραση της ΕΔΕΚ προκάλεσε η αποκάλυψη από Το ΤhemaOnline, ότι εάν και εφόσον όλα κυλίσουν ομαλά στις διαπραγματεύσεις, τότε θα διενεργηθεί δημοψήφισμα εντός Μαρτίου.

Συγκεκριμένα o εκπρόσωπος Tύπου της ΕΔΕΚ, Κωστής Ευσταθίου, κληθείς να σχολιάσει την είδηση, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση θέλει να πάμε σε δημοψήφισμα για επίλυση του Κυπριακού χωρίς, όμως, να μας ενημερώνει και κρατώντας μας στο σκοτάδι».

Όσον αφορά στο γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί ανέφερε πως «αυτός είναι ένας τρόπος για να διαχειρίζονται έμμεσα την μάζα, ώστε να δημιουργείται ένα τεχνητό αίσθημα αισιοδοξίας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Ο κ. Ευσταθίου τόνισε πως «οι θέσεις της τουρκικής πλευράς δεν έχουν αλλάξει παρά τα όσα ισχυρίζεται η Κυβέρνηση».

Για την μείωση της θητείας είπε πως «η θέση της ΕΔΕΚ είναι πάγια», αφού θεωρεί την άμυνα πολύ σημαντική. Ευχήθηκε η κυβέρνηση να χειριστεί σωστά το ζήτημα και να μην προχωρήσει εν τέλει σε διάλυση της.

Παράλληλα, δήλωσε ότι όλα κυλούν ομαλά σε ό,τι έχει να κάνει με την εκλογική διαδικασία στην ΕΔΕΚ Πάφου. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το «θέμα με τον Νικάνδρου θεωρείται λήξαν», τονίζοντας ότι οι διαφορές του με τον πρόεδρο του κόμματος ήταν καθαρά διαπροσωπικές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Νικάνδρου εξέφρασε την δυσφορία του για το γεγονός ότι η ηγεσία του κόμματος μέσω της Κεντρικής Επιτροπής του απαγόρευσε να θέσει υποψηφιότητα μετά την ομολογία Σιζόπουλου ότι ο πρώτος τον εξύβριζε χυδαία.

Διαβάστε περισσότερα: Ο κύβος ερρίφθη: Δημοψήφισμα τον Μάρτη..

Διαβάστε περισσότερα: Αποκλειστικό! Δεσμεύτηκε και το έκανε - Μειώθηκε επιτέλους η στρατιωτική θητεία! Μάθετε ΕΔΩ περισσότερα​

Τάσος Χριστοδούλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top