Κούκλια: Προσφεραν ψάρι σε εβδομήντα οικογένειες δωρεάν

Κούκλια: Προσφεραν ψάρι σε εβδομήντα οικογένειες δωρεάν

Σε μια πολή ωραία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών στην Πάφο προσφέροντας σε εβδομήντα οικογένειες της κοινότητας τη δυνατότητα να φάνε ψάρι, τσιπούρα και λαυράκι, εντελώς δωρεάν.

Η κίνηση αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τα τελευταία χρόνια επι προεδρίας Σόλωνος και στόχο έχει να στηρίξει σε ένα βαθμό τις οικογένειες της κοινότητας που έχουν περισσότερες ανάγκες ή οικονομικές δυασκολίες δίνοντας τους τη δυνατότητα να πάρουν το ψάρι στο σπίτι τους το οποίο προσφέρεται μέσω των ιχθυοτροφείων Αγρότης σε συνεργασία πάντα με το Κ.Σ. Κουκλιών.

Διαβάστε περισσότερα στο PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE