Έκλεψε από υποστατικό 100 κιλά χαλκό - Τον κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας - Καταζητείται από τις Αρχές

Έκλεψε από υποστατικό 100 κιλά χαλκό - Τον κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας - Καταζητείται από τις Αρχές

Υπόθεση κλοπής ποσότητας χαλκού βάρους 100 περίπου κιλών διερευνούν ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «η καταγγελία έγινε την περασμένη Παρασκευή 1η Μαρτίου, από άνδρα ηλικίας 46 ετών, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Παραλίμνι».

Πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τον 46χρόνο στις 28 Φεβρουαρίου και μεταξύ των ωρών 10.00 – 10.15 το πρωί, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε χωράφι που διατηρεί δίπλα από το υποστατικό του και έκλεψε από αυτό ποσότητα χαλκού βάρους 100 περίπου κιλών περίπου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο χαλκός ήταν περίσσευμα από κλιματιστικά που τοποθετούσε».

Σημειώνεται ότι οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού και η Αστυνομία τον καταζητεί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE