Κολωνός: Προκλητικός στη δίκη ο Μίχος - «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη»

Κολωνός: Προκλητικός στη δίκη ο Μίχος - «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Την Τρίτη (5/3) στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έκατσε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος Ηλίας Μίχος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με το Star, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να είπε ότι ήταν «ερωτευμένος» με τη 12χρονη.

«Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη, συνευρέθηκα μαζί της τέσσερις φορές», φέρεται να υποστήριξε ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από «κάδρο» τη μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δε γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπεία σε βάρος ανήλικου.

Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE