Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall and friends" καμπάνια για την άνοιξη 2024

Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall and friends" καμπάνια για την άνοιξη 2024

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], καλωσορίζει την Kendall Jenner στην οικογένεια Tommy με την καμπάνια για την Άνοιξη 2024. Μαζί με πέντε φίλους της, η Kendall απολαμβάνει τον ατελείωτο γαλάζιο ουρανό του Λος Άντζελες, αναδεικνύοντας τον ζεστό και αυθεντικό εαυτό της. Το απόλυτο ανοιξιάτικο lifestyle, αποτυπωμένο μέσα από έναν κόκκινο, λευκό και μπλε φακό.

«Ο Tommy φτιάχνει σπουδαία διαχρονικά ρούχα, προσαρμοσμένα στο σήμερα», λέει η Kendall Jenner. «Κάθε χρόνο εμπνέεται από διαχρονικά βασικά κομμάτια, όπως το πουκάμισο Oxford μέχρι το blazer και το polo, και τα μετατρέπει στην σύγχρονη εκδοχή τους». Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι που φέρνει την ιδέα του Classic American Cool στο σήμερα μέσα από αυτή τη γιορτή της φιλίας».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE