Σύλληψη 47χρονου γιατρού στην Πιερία με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης κόρης του

Σύλληψη 47χρονου γιατρού στην Πιερία με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης κόρης του

Χειροπέδες σε έναν 47χρονο γιατρό με την κατηγορία ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 4χρονης κόρης του πέρασαν αστυνομικοί.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία που έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε αστυνομική προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος φέρεται να προέβει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του ενώ οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τελικά ο άνδρας εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του σε πόλη της Θεσσαλίας. Παράλληλα, από τη μητέρα του παιδιού, υποβλήθηκε σε βάρος του μήνυση διότι, όπως κατήγγειλε, επέστρεψε την ανήλικη σε διαφορετική ώρα από αυτή που θα όφειλε βάσει της συμφωνίας του διαζυγίου τους.

Το παιδί εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.Η Ασφάλεια είναι επιφυλακτική για το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα σε περιοχή της Πιερίας καθώς η μητέρα έχει κάνει νωρίτερα πολλές μηνύσεις στον πρώην άντρα της. Το αυτοκίνητομέσα στο οποίο φέρεται να έγιναν οι καταγγελόμενες ασελγείς πράξεις σε βάρος του νηπίου το εξετάζει το εγκληματολογικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE