Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή: Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή: Πρόστιμα, αποκλεισμοί, μηδενισμοί

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:


*Καταγγελία του Διαιτητή ZUFFERLI LUCA κατά του PERETZ ELIEL Ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού που αποβλήθηκε γιατί μετά το τέλος του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου προκάλεσε λεκτικά αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάσης, περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/21.02.2024.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.